Made in Italy

Bidet me dizajn modern në qeramikë, Shine Open Open Rimless H50 cm

  • Made in Italy
  • Kod: BIDETSHINE
Lekë 53,704 Lekë 59,671 -10%
Masat 54x35xH50cm
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Bidet qeramike me dizajn modern Shine Square Open Rimless H50 cm
Bidet qeramike me një vrimë për lidhje të brendshme të ujit. Kompleti i fiksimit i përfshirë.
Plotësia dhe shkathtësia: dizajni i linjës Shine karakterizohet nga forma të thjeshta dhe themelore. Dizajni dhe inovacioni kombinohen për të përmbushur nevoja të ndryshme dhe për të ofruar kompletim për të gjithë koleksionin.

PRODHUES ITALIAN
Produktet në këtë koleksion janë bërë nga një markë e rëndësishme italiane në botën e arredimit të banjove. Është një kompani e re me një eksperiencë të rëndësishme në prodhimin e lavamanëvemobiljeve , e cila ndër vite ka orientuar vëmendjen e saj edhe në prodhimin e pajisjeve sanitare disenjatore , si dhe një kompani lider në Itali për prodhimin e pajisjeve sanitare . për personat me aftësi të kufizuara . Projektimi dhe prodhimi i pajisjeve sanitare qeramike është misioni i saj, të cilin ajo e ndjek duke inovuar, eksperimentuar dhe propozuar zgjidhje të reja dhe një qasje origjinale në treg. Risi është vlera dhe qëllimi, jo vetëm në dizajnimin e produkteve, por edhe në mënyrën e përballjes me tregun dhe zakonet e tij, shpesh të datuara dhe aq më shpesh të pranuara si të pashmangshme. Kompania dëshiron të riinterpretojë banjën dhe tregun e saj në një mënyrë të re, të ndryshme, duke ofruar lavamanë me tavan me dizajn , lavamanëvarur qeramike , vaskë dhe pajisje sanitare . Një luks që mund të lejojë pikërisht për shkak të një kompanie të re, fleksibël dhe dinamike. Ka hapësira të mëdha për të eksploruar, edhe për hapësirën më intime dhe personale nga të gjitha, banjën.

Ku : kompania prodhon gamën e saj të produkteve qeramike në staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Ajo e qeramikës është një profesion i lashtë, edhe për shkak të disponueshmërisë së lehtë të argjilës së pranishme në vend dhe që e ka bërë Civita Castellana, një tokë e përshkruar nga poetë dhe piktorë të të gjitha kohërave, një nga lagjet më të rëndësishme të prodhimit në Itali.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro