Made in Italy

Bidet me dizajn modern në yll të bardhë qeramike, 54x35 cm, prodhuar në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: STARBIDET
Lekë 30,300 Lekë 37,876 -20%
Masat 54 x 35 cm
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Bidet e bardhë qeramike me dizajn modern 54x35 cm, prodhim italian
Bidet qeramike me një vrimë për lidhje të brendshme të ujit. Kompleti i fiksimit i përfshirë.
Thelbësia maksimale. Ylli është një koleksion i karakterizuar nga një dizajn revolucionar që kombinon përmasa perfekte dhe forma të pastra. Një koleksion elegant me linja minimale dhe dizajn thelbësor.

PRODHUES ITALIAN
Produktet në këtë koleksion janë bërë nga   një markë e rëndësishme italiane në botën e arredimit të banjove. Është një kompani e re me një eksperiencë të rëndësishme në prodhimin e lavamanëvemobiljeve , e cila ndër vite ka orientuar vëmendjen e saj edhe në prodhimin e pajisjeve sanitare projektuese , si dhe një kompani lider në Itali për prodhimin e pajisjeve sanitare . të paaftët . Projektimi dhe prodhimi i pajisjeve sanitare qeramike është misioni i saj, të cilin ajo e ndjek duke inovuar, eksperimentuar dhe propozuar zgjidhje të reja dhe një qasje origjinale në treg. Risi është vlera dhe qëllimi, jo vetëm në dizajnimin e produkteve, por edhe në mënyrën e përballjes me tregun dhe zakonet e tij, shpesh të datuara dhe aq më shpesh të pranuara si të pashmangshme. Kompania dëshiron të riinterpretojë banjën dhe tregun e saj në një mënyrë të re, të ndryshme, duke ofruar lavamanë me tavan me dizajn , lavamanëvarur qeramike , vaskë dhe pajisje sanitare . Një luks që mund të lejojë pikërisht për shkak të një kompanie të re, fleksibël dhe dinamike. Ka hapësira të mëdha për të eksploruar, edhe për hapësirën më intime dhe personale nga të gjitha, banjën.

Ku : kompania prodhon gamën e saj të produkteve të qeramikës në fabrikën Civita Castellana (VT). Ajo e qeramikës është një profesion i lashtë, edhe për shkak të disponueshmërisë së lehtë të argjilës së pranishme në vend dhe që e ka bërë Civita Castellana, një tokë e përshkruar nga poetë dhe piktorë të të gjitha kohërave, një nga lagjet më të rëndësishme të prodhimit në Itali.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro