Made in Italy

Cassiopea shtrat i dyfishtë prej hekuri i punuar

 • Made in Italy
 • Kod: CASSIOPEAM
Lekë 56,757 Lekë 63,064 -10%
Shfaq opsionet:
Koha e dërgimit 5 jave
Me porosi Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Shtrati dopio Cassiopea, i punuar me dorë, i punuar me dorë në Itali.
Cassiopea është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Cassiopea me shtrat të dyfishtë prej hekuri të punuar - Mbështetëse me shufër dhe shina anësore
Cassiopea me krevat dopio në versionin HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE VEPRIMET anësore ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 160 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikën, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë posedoni, ky model mund të personalizohet në lartësi, gjerësi dhe gjatësi.

- Cassiopea me krevat dopio-hekuri të punuar - Mbështetëse me shufër dhe depo
Cassiopea me krevat dopio në versionin HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 160 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Cassiopea me shtrat të dyfishtë Whrought-hekur - Kufetë e montuar në mur
Shtrati Cassiopea prej hekuri të fjetur me kokat kryesore të ngritur në mur kërkon shtimin e një shtrati të shtruar me rrasa prej 160 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirë për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi dhe gjerësi.

- Cassiopea krevat dopio-hekuri i punuar - Headboard me depo
Cassiopea me krevat dopio në versionin HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 160 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Cassiopea krevat dopio-hekuri i punuar - Mbështetëse me kornizë shtrati
Cassiopea me krevat dopio në versionin HEADBOARD ME BEDFRAME kërkon instalimin e një baze shtrati të shtruar prej 160 x 190 cm që duhet të aplikohet në kornizën e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në gjerësi, lartësi dhe gjatësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Selia me shina dhe shina anësore 167 x 203 x 125/85 cm
- Tabela me shufër dhe depo 167 x 215 x 125/85 cm
- Kapak i montuar në mur 167 x 3 x 125 cm
- Tabela me depo 167 x 206 x 125 cm
- Tabela me kornizë krevati 167 x 196 x 125 cm
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
 • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
 • punuar me dorë
 • prodhimi artizanal
 • Dizajni dhe funksionaliteti
 • i fortë
 • Prodhuar në Itali
 • Transporti falas në të gjithë Italinë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro