Made in Italy

Chandelier 12 Lights Artisan Piktured Hand Qeramike dhe tunxh - Sanremo

  • Made in Italy
  • Kod: C270-1244.DEC.FFB
lek 94.931,11
Material qeramike dhe bronzi
Koha e dërgimit 20 dite pune
Prizë dhe lloji i rrymës 12 x maksimumi 42 W - E14
Lartësia (cm) 54
diametër (cm) 95

Tunxhi me 12 llamba të punuar me dorë dhe llambadar qeramike i lyer me dorë, i prodhuar në Itali nga Ferroluce.

Ky llambadar 12 dritash është tërësisht i punuar me dorëbronz dhe qeramikë të lyer me dekorime lulesh të pikturuara me dorë , për të nxjerrë në pah mjeshtërinë dhe aftësitë manuale të artizanëve.
Dizajni karakterizohet nga referenca në të kaluarën, kur ndriçimi i dhomave i besohej dritës së zbehtë të qirinjve.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Dekorimet mund të personalizohen, për më shumë informacion na kontaktoni duke plotësuar formularin përkatës. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë