Made in Italy

Clorofilla, Librarinë e Librave të Solid Surface, të punuar me dorë në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: Clorofilla
lek 700.263,11 lek 875.328,88 -20%
Masat L105xP24xH195 cm
Koha e dërgimit 5/6 javë nga porosia e vendosur.
Peshë 33
Raft librash moderne në klorofil me sipërfaqe të ngurtë Prodhuar në Itali
Dizajni i Natyrës.
Materiali: Sipërfaqja e ngurtë;
Pak natyrë në shtëpitë tona!
Librari Clorofilla dëshiron të sjellë sezonin e ngrohtë në shtëpitë tona me një prekje origjinaliteti dhe inovacioni.
Struktura e jashtme i jep klientit mundësinë të luajë me ngjyrat duke dhënë zgjidhje interesante.
Ideale në ambientet e ndenjes, bëhet gjithashtu një mjet i dobishëm dhe funksional si ekspozitë në dyqane. Fund me llak me shkëlqim.
E disponueshme ne ngjyra te ndryshme.

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira speciale, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË :
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa e vetëshuarjes 1
- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
të transportueshme
- Rezistente
- I ngurtë : është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti : nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Zad: një ekip i stilistëve të rinj të angazhuar për t'ju siguruar objektet e projektimit që ruajnë funksionalitetin dhe cilësinë. Aksesorë unik mobilimi, mund të jenë protagonistë në momentet e ndryshme të ditës.

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • dizajn i nivelit të lartë
  • funksionalitetin dhe estetikën
  • materiale inovative Adamantx®
  • 100% Prodhuar në Itali
  • Dërgesat brenda Italisë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë