Made in Italy

DAM, tavolinë kafeje Solid Surface me dizajn modern, e bërë në Itali

 • Made in Italy
 • Kod: Dam
Lekë 511,946 Lekë 639,933 -20%
Shfaq opsionet:
Koha e dërgimit 6/7 javë pune
Dizajn tavolinë kafeje DAM Prodhuar në Itali
E rrumbullakosur dhe kompakte
Projektuesi : Sabino Ferrante
Materiali : Sipërfaqja e ngurtë;
Përmasat : L 146 x P 108 x H 30 cm
Pesha : 13.00 kg
DAM si akronim i Dynamic Aero Modeling, është një tavolinë kafeje me forma të rrumbullakosura dhe ergonomike, e bërë tërësisht nga Solid Surface; .
Ajo ka një konformacion të rrumbullakosur dhe të ngushtuar drejt fundit dhe përgjatë lartësisë së tij.
Elementi karakterizues i këtij komplementi është shenja e vazhdueshme e "ndarjes", ndërmjet pjesës së sipërme dhe të poshtme, e cila mundëson përfundimin dytonësh të tavolinës.
DAM disponohet në ngjyra të ndryshme dhe është e mundur të zgjidhni llojin e veshjes me shkëlqim ose mat. Tregoni llojin e përfundimit të dëshiruar duke e shkruar në kutinë përkatëse pranë fletës së produktit.

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira speciale, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË :
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa e vetëshuarjes 1
- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
të transportueshme

- Rezistente
- I ngurtë : është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti : nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Zad Itali: një ekip i stilistëve të rinj të angazhuar për të ofruar sende të stilit të shkëlqyeshëm që ruajnë funksionalitetin dhe cilësinë, falë një materiali inovativ nga avantazhet e shumta, 'Adamantx®. Mobilimi unik, dizajn i lartë, mund të jetë udhëheqës në çdo mjedis që të përfshihet.

PSE Bleni:
 • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
 • dizajn i nivelit të lartë
 • funksionalitetin dhe estetikën
 • handcrafted
 • materiale inovative Adamantx®
 • 100% Prodhuar në Itali
 • Certifikata e origjinalitetit
 • të gdhendura me numër serial
 • katalog i personalizuar në 20 faqe
 • raporti fotografik në para-dorëzimin në HD
 • Paketimi i pathyeshëm
 • Dërgesat brenda Italisë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro