Made in Italy

Designer raft muri Atlante Viadurini Design Made in Italy, zejtari italiane

  • Made in Italy
  • Kod: Atlante
Lekë 451,477 Lekë 564,347 -20%
Masat L 150x P30xH47 cm
Koha e dërgimit 6/7 javë pune
Peshë 9
Raft me dizajn modern Atlante Viadurini Design Prodhuar në Itali
Raft / raft librash.
Materiali: Sipërfaqja e ngurtë;
Rafti i librave Atlante përbëhet nga tre ndarje të dobishme me shtimin e një aksesori me shumë qëllime që, nëse është e nevojshme, shumëfishon hapësirën për ruajtjen e librave dhe objekteve.
Linjat zbuten falë skajeve të rrumbullakosura, duke e bërë Atlante një plotësues diskrete të përshtatshëm si për arredimin e brendshëm ashtu edhe për mobilimin e kontratës.
Me blerjen e Atlante këshillohet të keni parasysh tavolinën e kafesë Prometeo dhe kabinetin Eracla.
Finiturë me shkëlqim / Mat me llak.
E disponueshme ne ngjyra te ndryshme.

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira të veçanta, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË :
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa e vetëshuarjes 1
- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
e transportueshme
- Rezistente
- I ngurtë : është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti : nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Arsyet e mira për të blerë
  • bërë me dorë
  • bërë nga Adamantx®
  • 100% Prodhuar në Itali
  • vërtetimin e origjinalitetit
  • numër serial i gdhendur përparimtar
  • 20 faqe blenë katalog të personalizuar të produktit
  • Raporti fotografik HD para lindjes
  • paketim i pathyeshëm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro