Made in Italy

Dhurata moderne e murit Nabucco nga Aldo Bernardi, produkt i punuar me dorë

  • Made in Italy
  • Kod: LAR.182
lek 46.131,65
Koha e dërgimit 14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Ky artikull nuk mund të shitet në SHBA.
Ndriçuesi modern i mureve Nabucco nga Aldo Bernardi, i bërë prej bakri, qelqi dhe bronzi antik.

Foleja E27
Fuqia 70 W
Pesha 2450
IP 43
Llamba nuk përfshihet
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë