Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Aldo Bernardi Lampat e brendshme dhe te jashtme

Aldo Bernardi, një kompani italiane që mbush tridhjetë ka lindur në një panoramë të jashtëzakonshme, e rrethuar nga peizazhe dhe ngjyra të mrekullueshme. Kjo mund t'i jepte vetëm të gjitha krijimeve të tyre një energji dhe një dizajn të mrekullueshëm që i lejonte atij të largohej për udhëtime të gjata dhe më pak të gjata, në Itali dhe jashtë saj. Qeramika dhe bronzi ishin dashuria e parë. Ato janë studiuar, vëzhguar, luajtur dhe formësuar ato. Duke u dhënë atyre fjalë për fjalë të lehta, jetë.

Ndriçimi i brendshëm , ndriçimi i jashtëm , sistemet komplekse: kjo kompani arrin të jetë e pranishme në të gjitha hapësirat, duke hartuar për secilin rast një zgjidhje për të ndriçuar dhe furnizuar në të njëjtën kohë. Stili , tradita , vëmendja ndaj detajeve janë tre përbërësit që përzihen çdo ditë me vetëdije për të arritur në krijime të ndritshme. Kompania gjithashtu veçon një prodhim në të cilin karakteri artizanal i produktit, i përfunduar dhe zbukuruar plotësisht me dorë, pasqyron një aktivitet tipik prodhues të zonës së kodrave të Asolo.


Krijimet e Aldo Bernardit janë ndarë në dy koleksione: "Gli Ottoni", (prej bronzi) dhe "Gli Illustri" (ilustrues).

Koleksioni “Gli Ottoni” përfshin llampa tavanesh, lëmsh ​​muri, llampa tavoline, llamba dysheme dhe llamba të jashtme, të gjitha këto karakterizohen nga një vibël klasike dhe fshatar. Llambat nga kjo koleksion janë punuar me dorë nga bronzi dhe bakri, duke sjellë copa unike në jetë.

Koleksioni “Gli illustri” ofron llampa moderne dhe bashkëkohore, duke luajtur me forma dhe materiale të ndryshme: Aldo Bernardi kthehet në pikën e tij të fillimit, qeramikën. Ai testoi smalt të ri, përfundime të reja, materiale të reja qeramike. Rezultati? Forma thelbësore që dallohen për dekorimet e tyre të veçanta të bëra me dorë dhe punën manuale, ku përvoja është e nevojshme.
 

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies