Made in Italy

Divane kadife Schinke, me tapiceri me butona, të bëra në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: DIVANO SCHINKE
Lekë 656,081 Lekë 728,979 -10%
Masat 230 x 93 x h. 105 cm
Koha e dërgimit 3/4 javë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Me porosi Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Divan Velvet Schinke, me tapiceri me butona, stili i Nju Jorkut, i bërë në Itali.
Divan moderne Schinke karakterizohet nga një kornizë prej druri. Jastëkët janë bërë me shkumë poliuretani të zgjeruar.
Schinke ka një mbulesë prej kadifeje në nuancat Ecru, taupe dhe me skajet e Canaletto. Jastëk mbrapa i lartë i zbukuruar me tapiceri me butona.
Këmbët janë të mbuluara me kadife dhe kanë një majë metalike të çmuar.

Jastëkët dekorativë nuk janë përfshirë.

Materiale:
- Kornizë druri
- Shkumë poliuretani me densitet të ndryshueshëm
- Këmbët e veshura me kadife, me majë metalike
- Mbulesa prej kadifeje (Ecru dhe taupe, tapiceri me butona)

FURNIZIM CRAFTMAN
Ky produkt është bërë nga një kompani italiane e cila   është themeluar në vitin 1991 në Treviso, 20 km larg nga Venecia. Kjo markë italiane frymëzon nga qyteti magjik i Venecia, me arkitekturën e tij magjepsëse dhe kanalet e mrekullueshme. Ky qytet unik mund të mësojë artin e gjërave të bukura, përmasat arkitektonike, përdorimin e materialeve të ndryshme dhe frymëzimin nga kulturat e largëta, të ripunuara nga zejtari e shkëlqyer italiane. Një koleksion i objekteve unike dhe autentike të krijuara nga projektuesit më të mirë.

"Mobilja bëhet një shprehje e shpirtit që shndërron hapësirën në një përvojë të vërtetë shumë sensuale."
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro