Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane moderne e projektimit e bërë nga pleksiglasi Jolly, e bërë në Itali, fumé përfundojë

Kod: JOLLY 1
lek 297.025,40 lek 415.835,55 -29%

madein_italy

- +
Material
PMMA
Masat
L 36 x H 42 x P 36 cm
Ngjyrë
tymi gri
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Living
Divane moderne e projektimit e bërë nga pleksiglasi Jolly, e bërë në Itali, fumé përfundojë
Eachdo divan "Jolly" është një pjesë unike e artit modern. Nga një fletë pleksiglasi me ngjyra transparente PMMA me 100% të pastër, të shtypur me dorë, vjen një kanape unike. Vetë-mbështetëse, kolltuku mund të strehojë 2 ulëse.
Karakteristikat e pleksiglës (izolim termik i papërshkueshëm nga uji, i papërformueshëm, i pandryshueshëm, izolimi termik) e bëjnë këtë artikull një pjesë mobiljesh shumë të gjithanshme. Shkëlqimi dhe shkëlqimi i saj mbeten konstante dhe të pandryshuara me kalimin e kohës. Plexiglasa PMMA nga polimeret e virgjëra të përdorura është jo toksike, hipoallergjike, pa erë dhe anti-bakteriale. 100% e riciklueshme, përputhet me UNI EN 71-3: 200. Projektuar , zhvilluar dhe prodhuar në Itali me materiale italiane .

Prodhuesi :
Ky artikull është bërë nga një kompani italiane e cila është e përqendruar fuqimisht në evolucionin e tendencave të projektimit dhe në funksionalitetin e Plexiglas . Falë përvojës së fituar në dy gjenerata, është në gjendje të shndërrojë një koncept në një objekt: orendi, pajisje shtesë, ndriçim ... të gjitha sendet thelbësore në peizazhin vendas.

Produkte të shikuara së fundmi