Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni banjën e banjës së banjës në gurin oniks Lana, të punuar me dorë

Kod: LANA
lek 93.891,91 lek 112.032,40 -16%
- +
Masat
53,5 x 33,5 x 15 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
14kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni banjën e banjës së banjës me gurë oniks, Lana, punuar me dorë
Lavaman prej guri oniks. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi