Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn banjoje countertop bërë nga bakri i Pastër

Kod: PURE
lek 156.984,90
- +
Material
shtrirje
Koha e dërgimit
35 ditë pune
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavamanin e countertopit në bakër me përfundimin e nikelit të pastër saten
Lavaman i countertopit të rrumbullakët i bërë plotësisht nga bakri, me përfundim të brendshëm në nikel saten dhe përfundim të jashtëm në bakër, tërësisht i punuar me dorë. Lavaman për stilin e cilësisë së mirë që ndërthur bukurinë dhe elegancën, i jep shtëpisë tuaj një klasë!

- Matjet :
360 mm x orë 165 mm

- Kulloni dhe trokitni lehtë përjashtohen

Shënim: possibleshtë e mundur të personalizoni përfundimin e brendshëm dhe të jashtëm të lavamanit, për të marrë përfundime të tjera të kërkoni një kuotë nga: clienti@viadurini.it

E RANTNDSISHME: Meqenëse produkti është bërë tërësisht me dorë, artikulli mund të pësojë ndryshime të vogla të tonit në krahasim me imazhin.

Produkte të shikuara së fundmi