Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni lavazhin e countertopit në gurin kristalor Poncho

Kod: PONCHO
lek 156.785,56 lek 186.787,11 -16%
- +
Masat
44 x 44 x 14 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
7 kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavazhin e countertopit në gurin kristalor Poncho
Lavaman i tejdukshëm i bërë prej guri gjysmë të çmuar kristalor. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi