Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn banjoje countertop prej bakri Sole

Kod: SOLE
lek 150.705,51
- +
Material
bakër
Koha e dërgimit
35 ditë pune
Viadurini Bathroom
Lavaman banjoje countertop bakri i punuar me dorë
Lavaman i countertopit të rrumbullakët për banjo me strukturë plotësisht në bakër dhe përfundim të brendshëm dhe të jashtëm gjithashtu në bakër, tërësisht i punuar me dorë. Lavaman për stilin e cilësisë së mirë që ndërthur bukurinë dhe elegancën, i jep shtëpisë tuaj një klasë!

Matjet:
360 mm x orë 125 mm

- Drain përjashtuar

Shënim: possibleshtë e mundur të personalizoni përfundimin e brendshëm dhe të jashtëm të lavamanit, për të marrë përfundime të tjera të kërkoni një kuotë nga: clienti@viadurini.it

E RANTNDSISHME: Meqenëse produkti është bërë tërësisht me dorë, artikulli mund të pësojë ndryshime të vogla të tonit në krahasim me imazhin.

Produkte të shikuara së fundmi