Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Talenti, dizajni më i mirë për të dekoruar kopshtin tuaj

" Dizajni nënkupton krijimin e asaj që nuk është aty. Përgjigjja ndaj një nevoje emocionale ."
Këto janë fjalët e Cristian Visentin, një prej stilistëve që firmosi një prej koleksioneve me markën Talenti . Kjo ndërmarrje u përpoq menjëherë të fitonte një rol udhëheqës në sektorin e mobiljeve në natyrë përmes filozofisë së saj që mund të përmblidhet me këto fjalë: Tradita , Krijimtaria dhe Inovacioni .

Qëllimi që ata synuan të arrinin konsistonte në pajtimin e cilësisë së lartë të zejtarisë me teknikën më të përparuar industriale . Ky kombinim do të lejojë krijimin e produkteve të rafinuara dhe të modës që do të bëjnë çdo ambient në të cilin ata vendosen ekskluziv dhe në modë. Koleksionet e tyre lindin falë bashkëpunimit me stilistë kombëtarë dhe ndërkombëtarë , të cilët japin pamjen e tyre të shkëlqimit për produktet e ofruara duke vendosur rregullat e reja të jetesës në natyrë.

Vëmendje ndaj detajit dhe kontrollit të cilësisë pothuajse obsesiv. Ndër produktet më të lartë të prodhuara në përputhje talentet e drurit tik Cleo si tavolina ngrënie fikse ose zgjeruar, tavolina kafe të formave dhe madhësive të ndryshme dhe një karrige lëkundëse bukur. Për ata që preferojnë butësinë e aluminit, sallonet moderne të linjave Casilda dhe Cottage do t'ju japin një qoshe mikpritëse për të sjellë miq në kopshtin tuaj. Talenti gjithashtu mendon për ata që pëlqejnë të shtrihen në pishinë për tu bërë diell me karrige të bëra nga materialet mëmira në natyrë.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies