Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Koleksioni Versace Medusa për Tregtarin e Autorizuar në Shtëpi - Viadurini

Rosenthal takon Versace: Shërbimi i parë prej porcelani i Versace
Versace dhe Rosenthal janë të dy sinonim i përsosmërisë dhe cilësisë së lartë. Rosenthal i ka borxh famën e saj në mbarë botën aftësinë e saj për të kombinuar gjithmonë traditën dhe inovacionin , ndërsa Versace është i njohur në të gjithë botën për shkëlqimin e tij unik dhe luksoz. Nga bashkëpunimi mes këtyre kompanive prestigjioze, lindi një nga shërbimet e para të koleksionit " Rosenthal takon Versace ": shërbimi " Medusa " nga Gianni Versace që i përket koleksionit "Ikarus" i cili pasqyron botën e paimitueshme të pasurisë dhe ngjyrës së Versace-s si kurrë më parë.

Keyelësi i këtij koleksioni është një kokë e lezetshme e kandil deti të artë, shenja e pashpjegueshme e Versace-s për njohje, e rrethuar nga dekorime barokuese ekspresive. Koka e kandil deti është e pranishme - në mes - në të gjitha gotat dhe të gjitha kavanozët, si dhe në të gjitha pjatat e mëdha dhe të vogla të koleksionit "Medusa". Ngjyrat e vërteta aristokratike - të kuqe të ndritshme, ari elegante dhe të zezë - dhe modelet e kërkuara dhe zbukurimet e hollë me hollë i japin kokës së një kandil deti një kornizë ngjyrash shumëngjyrësh me një elegancë të paparë. Koleksioni "Medusa" përfshin një shërbim të plotë të tryezës dhe një shërbim kafeje, si dhe shumë pajisje shtesë. Kupat e mëdha të mëngjesit për kafeje kapuçino dhe latte, pjata supash dhe tasat janë pjesë e koleksionit ashtu si aksesorët e çmuar shumë personalë si unaza e pecetë, mbajtësi i qirinjve, vazot dhe një grup elegant i pirjes së duhanit. Të dy koleksionet e qelqit " Medusa Lumière " dhe " Méandre " dhe koleksioni i takëmeve " Medusa Gold " plotësojnë tryezën elegante me ngjyra në stilin unik të botës Versace.

Përmes dekorimeve të bëra nga simbole, elemente të lashta dhe referenca për mitologjinë, evokohen skenare të ndryshme imagjinare. Versace   ai është në gjendje të rikrijojë botë fantastike dhe jashtëzakonisht luksoze duke përdorur porcelan , kristal dhe takëm Rosenthal, me një cilësi që plotëson pritjet më të larta. Në çdo produkt të vetëm, materialet e vlefshme përpunohen në mënyra më mjeshtërore. Versace gjithnjë arrin të krijojë një urë lidhëse midis së kaluarës dhe ultramodernit, duke krijuar kështu motive të përjetshme në gjithçka dhe për gjithçka në hap me kohën. Harmonia e këtyre motiveve është plotësisht e identifikueshme në artikujt e krijuar në bashkëpunim me Rosenthal.