Made in Italy

2 Sirtari Plexiglas i Hyrjes me Dizajn Modern në Plexiglas transparent - Tonio

  • Made in Italy
  • Kod: TONIO
Lekë 5,342 Lekë 5,935 -10%
Material PMMA
Ngjyrë transparente
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune

2 Zbrazje xhepi drejtkëndëshe ose katrore me dizajn modern në pleksiglas transparente, prodhuar në Itali.

Sirtari shërbëtor është ideal për ruajtjen dhe klasifikimin e objekteve të vogla të përditshme.
Për t'u vendosur në hyrje , si dhe në dhomën e gjumit, është një aksesor i dobishëm dhe i përulur që mund të jetë një plotësues i vërtetë i dizajnit .

Kjo tabaka moderne shërbëtor mund të bëhet një ide origjinale e dhuratave të Krishtlindjeve e cila, me format e saj të pastra dhe thelbësore, do të provojë të jetë një objekt funksional dhe dekorativ në të njëjtën kohë.
Dizajni linear dhe praktik është propozuar në versionin drejtkëndor ose katror , i bërë tërësisht nga pleksiglas transparent nga polimeri 100% i virgjër që do ta bëjë atë të ndritshëm dhe të shkëlqyeshëm në një mënyrë konstante dhe të pandryshuar me kalimin e kohës. Konceptuar, dizenjuar dhe prodhuar në Itali , me materiale italiane.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro