Made in Italy

Dekor mesatar i vezëve në mermer Paonazzo Dizajn elegant i prodhuar në Itali - Olimo

  • Made in Italy
  • Kod: OLIMO
lek 18.429,73 lek 23.037,16 -20%
Material Mermer
Masat 11x14,5 cm (baza përfshihet 1,5cm)
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune për produktet në stok / 4 javë për produktet që nuk janë në stok

Vezë në mermer Paonazzo me madhësi mesatare, objekt dizajni luksi dhe cilësie i prodhuar në Itali.

Kjo vezë mermeri e purpurt e zbukurimit karakterizohet nga një dizajn elegant dhe i çmuar i një cilësie dhe vlere të lartë, ideal si një mobilje për luks dhe ekstremizim ekstrem.
Do të konsiderohet si një copë unike pasi çdo bllok mermeri i përdorur ndryshon nga të tjerët për sa i përket venave dhe nuancave.
Mermeri Paonazzo është një litotip kompakt, i imët, me një ngjyrë të përgjithshme fildishi, lokalisht ka tendencë të jetë e verdhë beige dhe e kuqe purpur, me vena të çrregullta, gjithashtu anastomoze, me ngjyrë të zezë, jeshile, të kufizuar në nuanca vjollce, me zona të verdha me një nën paralele prirja e venave, për shkak të pranisë së oksideve limonite dhe hematitit.

Çdo produkt është gjithashtu i punuar me dorë nga profesionistë të specializuar për breza në përpunimin e mermerit.

Duke qenë një artikull unik i punuar me dorë nga artizanët italianë, i specializuar për breza të tërë në përpunimin e mermerit, ndryshimet e lehta të formës, ngjyrës dhe madhësisë do të konsiderohen një garanci e një krijimi artizanal .
Mirëmbajtja : mos përdorni limon, uthull ose detergjentë gërryes. Pastroni vetëm me sapun natyral dhe ujë (siç është sapuni Marsejë) dhe një leckë e butë. Mos e vendosni në pjatalarëse.
Isshtë një gur natyral që tenton të njolloset, por kjo është pjesë e konsumimit natyral të produktit.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë