Made in Italy

Çift Ornamentesh Qeramike në Fytyrë, Prodhuar në Itali - Vizazh

  • Made in Italy
  • Kod: VISAGE
Lekë 39,633 Lekë 49,541 -20%
Material Qeramike
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 21/18
Thellësia (cm) 21/18
Lartësia (cm) 30/45

Përbërja e vazove qeramike në formën e fytyrës, prodhuar në Itali.

Çift origjinal me zbukurime të brendshme në formën e një fytyre të bërë në Italiqeramikë të errët . Ideale për një mobilim krijues që nuk kalon pa u vënë re, këto ikona të veçanta i japin mjedisit një estetikë bashkëkohore dhe një dizajn ekskluziv falë formës së tyre të veçantë dhe madhësisë imponuese që lejon që ajo të mos mbetet pa u vënë re, duke pushtuar dhe tërhequr çdo vëmendje. .

Matjet:
  • diametri 21 x H 30 cm;
  • diametri 18 x H 45 cm.
Ngjyrat e disponueshme:
  • Matt White;
  • e zezë mat.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ":
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro