Made in Italy

3 tavolinë kafeje stabile, të bëra nga fumé plexiglass Amalia, e bërë në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: AMALIA 2
lek 27.682,89 lek 34.603,62 -20%
Material PMMA
Masat L 30/40/50 x H 30/40/50 x P 40 cm
Ngjyrë tym transparent-gri
Koha e dërgimit 7 ditë pune
3 tavolinë kafeje stabile, të bëra nga fumé plexiglass Amalia, e bërë në Itali
Komplet i 3 tabelave të stivueshme, të bëra në PMMA 100% nga polimer i virgjër, me tym gri, me termoformë dhe vetë-mbështetës.
Karakteristikat e pleksiglës (izolim termik i papërshkueshëm nga uji, i papërformueshëm, i pandryshueshëm, izolimi termik) e bëjnë këtë artikull një pjesë mobiljesh shumë të gjithanshme. Shkëlqimi dhe shkëlqimi i saj mbeten konstante dhe të pandryshuara me kalimin e kohës. Plexiglasa PMMA nga polimeret e virgjëra të përdorura është jo toksike, hipoallergjike, pa erë dhe anti-bakteriale. 100% e riciklueshme, përputhet me UNI EN 71-3: 200. Projektuar , zhvilluar dhe prodhuar në Itali me materiale italiane .

Prodhuesi :
Ky artikull është bërë nga një kompani italiane e cila është e përqendruar fuqimisht në evolucionin e tendencave të projektimit dhe në funksionalitetin e Plexiglas . Falë përvojës së fituar në dy gjenerata, është në gjendje të shndërrojë një koncept në një objekt: orendi, pajisje shtesë, ndriçim ... të gjitha sendet thelbësore në peizazhin vendas.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë