Made in Italy

4 karrige ngrënieje në dru dhe pëlhurë hiri të fortë Prodhuar në Itali - Sulu

 • Made in Italy
 • Kod: SULU
Lekë 302,280 Lekë 377,850 -20%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Materiali i strukturës druri
Materiale-back indeve
Gjatësia (cm) 48
Thellësia (cm) 58
Lartësia (cm) 81
Lartësia e sediljes (cm) 48

4 karrige dhome ndenje prej druri te forte hiri Prodhuar ne Itali

4 karrige të dhomës së ndenjes prej druri të fortë hiri me sedilje në formë dhe të mbushur, të veshura me pëlhurë të lëvizshme. Mbështetësja është prej druri të lakuar në anën e pasme, e mbushur dhe e mbuluar me pëlhurë në pjesën e përparme me qepje kordoni në buzë. Lidhja midis shpinës dhe strukturës është në metal të lëmuar.
Praktik dhe i gjithanshëm është kombinimi i proceseve manuale të përpikta dhe përdorimi i makinerive të gjeneratës së fundit. Vëmendja ndaj detajeve, që nga detaji metalik në shpinë te forma e veçantë e këmbëve, deri tek kombinimet me pëlhura ekskluzive, e bëjnë atë një karrige të rafinuar me karakter.

Dimensionet:
 • Gjatësia 48cm x Thellësia 58cm x Lartësia 81cm
 • Lartësia e sediljes: 48 cm
Përfundimet e disponueshme:
 • Strukturë prej druri me fije hiri siberian dhe ndenjëse në pëlhurë P 304
 • Strukturë në dru siberian hiri dhe ndenjëse në pëlhurë F 314
 • Strukturë druri me finiturë eukalipt dhe ndenjëse në pëlhurë F 400
 • Strukturë në dru siberian hiri dhe ndenjëse në pëlhurë F 400
 • Strukturë në dru siberian hiri dhe ndenjëse në pëlhurë P 100
NB: Përfundimet e mëtejshme janë në dispozicion sipas kërkesës.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro