Made in Italy

7 Lights Chandelier në Hand Blown Venice Glass - Bubbles Balloton

  • Made in Italy
  • Kod: BOLLEBALLOTON
Lekë 185,808 Lekë 232,260 -20%
Material Xhami i Muranos
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 55
Thellësia (cm) 55
Lartësia (cm) 130

Llambadar qelqi venecian me fryrje të punuar me dorë me strukturë metalike.

7 llambadar dritash të punuar me dorë në xham me ngjyra në furrat e lagunës veneciane, në Itali, nga mjeshtra xhami që përdorin teknikat e lashta tradicionale të përpunimit të xhamit Murano.

Strukturë metalike me finiturë galvanike kromi.

Një vepër arti me një shije bashkëkohore prej xhami e punuar me teknikën Balloton, ideale për ata që kërkojnë një ndriçim magjepsës dhe në të njëjtën kohë funksional dhe cilësor.

Balloton : kjo teknikë përdoret për të marrë një efekt të veçantë optik në sipërfaqen e xhamit. Për realizimin e tij, mjeshtri i xhamit përdor një kallëp metalik, brenda të cilit ka pika të vogla në formë piramide me bazë katrore, të cilat gjatë fazës së fryrjes i japin xhamit një efekt reliev .

100% Prodhuar në Venecia, Itali

Produkti vjen nga njohuritë e lashta të artizanëve të qelqit të aftë për të krijuar vepra me vlera të larta që përmbajnë në to vlera, histori dhe tradita shekullore; kombinimi perfekt i emocionit dhe teknikës Murano .

Llamba : 7x E27 Max 60W

NB : llamba të përfshira. Produkti vjen me një certifikatë autenticiteti.

Duke qenë tërësisht i punuar me dorë, llambadari ofron një mundësi të gjerë personalizimi .
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro