Viadurini Xhami i Venecias Tradita dhe Mjeshtëria Italiane e Ekselencës

40 Produkte
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 66.980,23 lek 97.081,46  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 53.723,72 lek 77.944,25  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 163.463,64 lek 237.022,27  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 64.887,10 lek 94.091,27  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 59.305,40 lek 86.017,75  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 295.729,64 lek 428.793,03  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 266.625,15 lek 386.631,38  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 61.398,53 lek 89.007,94  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 148.911,39 lek 215.891,61  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 50.733,53 lek 73.558,63  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 64.887,10 lek 94.091,27  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 140.837,88 lek 204.229,88  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 58.009,66 lek 84.123,97  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 78.043,92 lek 113.128,80  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 138.645,07 lek 201.040,34  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 104.556,93 lek 151.602,56  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 249.581,07 lek 361.912,48  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 185.591,03 lek 269.116,97  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 239.314,76 lek 346.961,54  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 185.591,03 lek 269.116,97  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 37.078,33 lek 53.723,72  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 69.970,41 lek 101.467,06  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 190.674,36 lek 276.492,77  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Vetro di Venezia
lek 334.103,73 lek 484.410,55  - 31%
Faqe 1 të 2

Xhami venecian Viadurini për të rizbuluar artin dhe teknikat e mjeshtrave italianë në përpunimin e qelqit

Viadurini synon të sjellë në shtëpi, dyqane dhe biznese anembanë botës, një art që është transmetuar brez pas brezi për shekuj , nga mjeshtri në nxënës mes artizanëve venecianë të xhamit.

Qelqi venecian është formohem, modeluar duke përdorur modele dhe synimin e saktë, nëpërmjet përdorimit të mjeteve të vjetra të japin hua për format masive lakueshëm, ngjyra që nuk kanë paralele në botë.

Nga statuja e një kafshe te llambadari ndriçues, çdo objekt është konceptuar dhe projektuar fillimisht, por mbetet unik dhe i papërsëritshëm 
pasi është dora e mjeshtrit që i jep formë produktit në të gjitha fazat e tij. Kjo veçori na lejon të ofrojmë një objekt që sjell në radhë të parë një histori dhe një përvojë dhe më pas funksionin e tij për përdorimin e tij.

Eksploroni katalogun tonë të produkteve të qelqit venecian dhe lëreni veten të magjepseni.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në