Made in Italy

9 Llambadar qelqi Venecia i punuar me dorë i lehtë, prodhuar në Itali - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kod: BERNADETTE3
Lekë 622,991 Lekë 692,212 -10%
Material Qelqi dhe metali
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 110
Thellësia (cm) 110
Lartësia (cm) 100

Llambadar i punuar me dorë me 9 drita i prodhuar në Itali nga qelqi dhe metali venecian.

Llambadar mbresëlënës me 9 drita, i bërë në Itali , i punuar me dorë, xham i tymosur nga Venecia, me detaje metali në fund të zi të nikelit të krehur . Një aksesor mobilimi me një prani të fortë skenike që rregullon llambadarët e vjetër në një kallëp bashkëkohor falë një dizajni sa të artikuluar aq edhe thelbësor, duke ofruar kështu një zgjidhje ideale si për hapësirat moderne ashtu edhe për mjediset e stilit klasik. Krahët e lakuar dhe tiparet sinustive të strukturës lejojnë që drita të udhëtojë në drejtime të ndryshme, duke krijuar lojëra të mrekullueshme të dritës dhe transparencës për një rezultat me një ndikim të fortë vizual .

Secili element që përbën këto zgjidhje të mrekullueshme mobilimi bëhet individualisht dhe vjen nga duart e mjeshtrit ekspertë të sektorit , të cilët falë një njohurie të thellë të traditës venecianepërpunimin e qelqit sjellin në jetë vepra arti të vërteta të pajisura me shpirt dhe një personalitet që lejon ata që i trillojnë ato, ata që i bëjnë ata dhe ata që i përdorin ato për të krijuar një ngjashmëri personale dhe aftësie, duke u ndjerë kështu të ndjeshëm me ta. I gjithë procesi i prodhimit zhvillohet në Venecia , zemra rrahje e traditës së prodhimit të qelqit, duke i kushtuar vëmendje të veçantë detajeve dhe duke respektuar teknikat antike me dëshirën që modernja të projektojë veten drejt së ardhmes. Në këtë mënyrë, lindin ide autentike dhe efikase të ndriçimit që riprodhojnë dizajne klasike të rishikuara në një çelës bashkëkohor për një rezultat ekskluziv dhe avangardë .

Llamba (nuk përfshihet) : 9 x MAX 42W E14

NB : llambadari është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme dhe duke qenë i punuar me dorë, është plotësisht i përshtatshëm edhe në formë dhe madhësi.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro