Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Pajisje shtesë banjo në këmbë Porcelani i Bardhë me Detaje Bakri - Scampia

Kod: SCAMPIA
lek 18.638,84 lek 23.144,06 -19%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Bathroom

Pajisje shtesë banjo në këmbë të bëra prej bakri qeramike dhe të lëmuar.

Aksesorë banjo prej porcelani të bardhë me pjesën e poshtme të bakrit të lëmuar.

E përbërë nga:
  • bombol me vrimë nxjerrëse: diametri 7,5 x 17 cm
  • xhami: diametri 7 x 11 cm
  • pjatë sapuni: diametër 10,5 x 3,5 cm
Këshilla për mirëmbajtjen qeramike: pastroni me detergjentë neutralë, mos përdorni produkte zbardhues ose pluhur. mos përdorni sfungjer gërryes dhe shpëlajeni me kujdes.

Linja qeramike
Materiali i banjës par ekselencë, ndalon rrobat dhe veshjet e bardha në reflektime kromi dhe bakri, mbështetëse me zbukurime të aplikuara ose tregon forma rigoroze gjeometrike! Shkëlqimi i porcelanit e bën të bardhën më themelore të çmuar dhe rrit lidhjen e saj me çelikun dhe metalet.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi