Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë banjo në këmbë falas në Terrakotë dhe Qeramikë të Bardhë - Terrakotë

Kod: TERRACOTTA
lek 19.236,88 lek 27.449,93 -30%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Bathroom

Aksesorë banjo të qetë në terrakotë dhe qeramikë me xham.

Aksesorë banjo të qetëterrakotë dhe qeramikë me xham .

E përbërë nga:
  • bombol me vrimë nxjerrëse: diametri 7,5 x 20 cm
  • xhami: diametri 7,5 x 10,5 cm
  • pjatë sapuni: 9 x 13.5 x 3 cm
  • furça tualeti: 13 x 13 x48 cm
Këshilla për mirëmbajtjen qeramike: pastroni me detergjentë neutralë, mos përdorni produkte zbardhues ose pluhur. mos përdorni sfungjer gërryes dhe shpëlajeni me kujdes.

Linja qeramike
Materiali i banjës par ekselencë, ndalon rrobat dhe veshjet e bardha në reflektime kromi dhe bakri, mbështetëse me zbukurime të aplikuara ose tregon forma rigoroze gjeometrike! Shkëlqimi i porcelanit e bën të bardhën më themelore të çmuar dhe rrit lidhjen e saj me çelikun dhe metalet.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi