Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë banjo në rrëshirë të veshura me fletë argjendi - argjentinase

Kod: ARGENTINO
lek 22.526,09 lek 27.988,16 -20%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Bathroom

Aksesorë banjo në countertop në rrëshirë të veshura me fletë argjendi.

Aksesorë banjo në rrëshirë dhe fletë argjendi .

E përbërë nga :
  • bombol me vrimë nxjerrëse: 11 x 5,5 x 17 cm
  • xhami: 9,5 x 6 x 9,5 cm
  • pjatë sapuni: 12.5 x 9 x 3 cm
  • furça tualeti: diametri 11 x 38 cm
  • mbajtëse pambuku: diametri 7 x 12 cm
Këshilla për mirëmbajtjen e rrëshirës : pastroni me detergjentë jo-agresivë, mos përdorni zbardhues ose produkte pluhuri. mos përdorni sfungjer gërryes dhe shpëlajeni me kujdes. Ndryshimi i ngjyrës që pëson rrëshira me kalimin e kohës duhet të konsiderohet i natyrshëm dhe i natyrshëm në karakteristikat teknike të materialit. Ekspozimi i produkteve të rrëshirës jashtë nuk rekomandohet.

Linja e rrëshirës
Koleksionet e aksesorëve të countertopit me rrëshirë i japin jetë një kaleidoskopi të pafund formash dhe ngjyrash. Format e thjeshta dhe gjeometrike alternohen me guaska dhe lule, e bardha optike u hap vendin vezullimeve me ngjyra. Rezistent ndaj goditjeve dhe ujit, ata janë protagonistët e banjës!

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi