Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë moderne për banjë të vendosur në Bombei me mermer të gjelbër të grirë

Kod: BOMBEI
lek 38.174,74 lek 43.357,74 -12%
- +
Material
mermer të gjelbër të grirë dhe mermer Calacatta
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Vendosni pajisje moderne për banjë në mermer të Calacatta-s të grirë
Bombei është aksesori i banjës, i vendosur në mermer të gjelbër të grirë, të pasur me kokrra që mbështetet në një bazë mermeri Calacatta. Përzierja e dy mermereve bën të mundur krijimin e një dizajni modern, dinamik dhe super elegant, perfekt për t’u vendosur në banjën tuaj duke i dhënë asaj një stil. Seti përbëhet nga:
- 1 diam shpërndarës.8x18 cm;
- 1 diamant qelqi.8x10 cm;
- 1 mbajtës sapuni 11x11x2 cm;
- 1 diametë me furça tualeti.10x39 cm.

NB: pompë matëse dhe furça dore në metalin e kromuar.

Shkruani në klienti@viadurini.it dhe kërkoni më shumë informacion.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi