Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë moderne për banjë të vendosur në Montafia me mermer të verdhë gri

Kod: MONTAFIA
lek 22.725,43 lek 25.815,30 -12%
- +
Material
mermeri me gjethe gri
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Vendoseni në mermer të lyer me gri me pajisje moderne për banjë
Montiafia është grupi aksesor për banjën, i karakterizuar nga një dizajn modern, i ashpër dhe rigoroz. E bërë nga mermeri me gjethe gri, është e përsosur për të dekoruar banjën tuaj me stil dhe seriozitet.
Seti përbëhet nga:
- 1 bombol me vrimë nxjerrëse 8x8x18 cm;
- 1 diamant qelqi.8x10 cm;
- 1 mbajtës sapuni 11x11x2 cm.

NB: pompë dozimi metali.

Shkruani në klienti@viadurini.it dhe kërkoni më shumë informacion.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi