Made in Italy

Aksesorë për fireplace me mbajtëse lëkure Nilar, dizajn modern

  • Made in Italy
  • Kod: NILAR
Lekë 56,607
Masat Diametri i mbajtësit të hekurit 26 x H 58 cm; gjatësia e hekurit 65 cm
Koha e dërgimit 20 ditë pune
Materiali i mbajtësit të hekurit lëkurë e rigjeneruar me fund kompensatë
Materiali i hekurave çeliku me dorezë lëkure
Përbërja e portaferrit Nidac me pranga Lara, të bëra në Itali
Një zgjidhje inteligjente dhe e plotë për të organizuar pajisje për fireplace tuaj.
Mbajtësi praktik i hekurit Nidac është bërë nga lëkura e rigjeneruar dhe përmban një fund kompensatë, të mbuluar gjithashtu në lëkurë. Brendësia është bërë nga materiali i papërshkueshëm nga zjarri. Për të kompletuar përbërjen, një sërë pranga me fireplace prej çeliku të pikturuar dhe të kompletuar me dorezë lëkure. Seti i aksesorëve për fireplace përfshin: lugë, poker, pranverë dhe furçë tualeti, të gjitha 65 cm të gjata.

Elementet e kësaj përbërje janë punuar në Itali nga zejtarë të aftë të specializuar në përpunimin e lëkurës. Jepini vetes një pjesë mobilje funksionale dhe dekorative në të njëjtën kohë.
Ngjyra të ndryshme janë në dispozicion: zgjidhni atë që preferoni.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro