Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banjë e vendosur me legen të strukturuar dhe pasqyrë në Briccola Creativity

Kod: CREATIVITY
lek 465.873,03
- +
Koha e dërgimit
30 ditë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në depo.
Viadurini Bathroom
Banjë e vendosur me lavaman në strukturë dhe pasqyrë në Briccola Creativity
Kreativiteti është një përbërje e bukur dhe tërheqëse e mobiljeve të banjës, e kompletuar me një lavaman në tërësi në qeramikë të bardhë, nga stili i viteve 1900.
Kjo përbërje e bukur përfshin një lavaman elegant, të fiksuar në mur dhe duke pushuar në një strukturë metalike në përfundimin elegant të kromit që krijon një pikë delikate të lehta për të gjithë përbërjen.
Për të dhënë një prekje të mëtejshme të dritës në të gjithë përbërjen, kjo përbërje përfshin një çezmë të bukur në mur, e kompletuar me kullim dhe sifon gjithashtu në përfundimin e kromit.
Veçantia kryesore e kësaj përbërje fantastike është e mbyllur në pasqyrën e saj të bukur të pasuruar me një kornizë origjinale në drurin e bukur të lashtë me brikol. Kjo kornizë e bukur prej druri është e gdhendur me dorë, kështu që secila pjesë është unike dhe nuk mund të riprodhohet.
Kreativiteti është kompletuar dhe pasuruar gjithashtu nga prania e një hekurudhe të bukur dhe elegante për peshqir, mbajtës të rrotullave të tualetit dhe mbajtëses së furçave të kromit të tualetit me mbajtësin e furçës qeramike të tualetit.
Kreativiteti është krijuar për të sjellë një kontakt të stilit të viteve 900 në shtëpinë tuaj, duke ruajtur gjithmonë një modernitet dhe elegancë të caktuar.
Krijuar nga linja me katror elegant, Kreativiteti përshtatet në mënyrë harmonike me çdo lloj mobilie.
Sillni gjithashtu një prekje stili edhe në shtëpinë tuaj!
Lavaman i fiksuar në mur me kllapa të furnizuar!

Ju lutemi vini re: korniza e pasqyrës që është e punuar me dorë me dru brikolë të lashtë mund të ketë disa ndryshime në lidhje me imazhin, variacione që konsiderohen si shenja të veçantisë së produktit.

Pjesët e përfshira në përbërje:
- lavaman lavash. L. 50 cm x P. 40.5 cm
- Baza metalike e kromit 41 cm x Parzmore e murit 34 cm x H: 76 cm
- Trokitje e lehtë në mur
- Kullimi i kromit
- Sifoni i kromit
- Mbajtës i peshqirëve të dyshemesë së kromit, mbajtësi i rrotullave të tualetit dhe mbajtësi i furçës qeramike të tualetit.
- Pasqyrë me kornizë në dru brikolë antik 55x75 cm

Produkte të shikuara së fundmi