Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banjë e vendosur me tastierë të dyfishtë vintage në qeramikë të bardhë në një strukturë lineare

Kod: LINEAR
lek 1.000.315,68
- +
Koha e dërgimit
30 ditë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në depo.
Viadurini Bathroom
Banjë e vendosur me tastierë të dyfishtë në qeramikë të bardhë në strukturën Lineare
Linear është një përbërje e bukur dhe tërheqëse e mobiljeve të banjës, e bërë tërësisht nga qeramika e bardhë, nga stili i viteve 900.
Kjo përbërje e bukur përfshin një lavaman elegant dhe të gjerë të dyfishtë të fiksuar në mur dhe duke pushuar në një strukturë në përfundimin elegant të lëmuar të nikelit që krijon pika delikate të lehta.
Struktura metalike përbëhet nga baza e pasuruar me një rrjet të dobishëm dhe funksional.
Për të dhënë një kontakt të mëtejshëm të dritës për të gjithë përbërjen janë pjesë e Linear, dy çezma të bukura urash me zinxhir, të kompletuar me sifonë dhe kullues.
Një veçanti tjetër e kësaj përbërje fantastike është e mbyllur në dy pasqyrat e bukura drejtkëndëshe dhe tilting, të pasuruara nga një kornizë prej bronzi bronzi me një përfundim të lëmuar nikeli.
Linear është përfunduar dhe pasuruar nga prania e një pjate të bukur qeramike countertop countertop me detaje të kromuar dhe një mbajtës të furçës së dhëmbëve në të njëjtin dizajn.
Linear është krijuar për të sjellë një kontakt të stilit të viteve 900 në shtëpinë tuaj, duke ruajtur gjithmonë një modernitet dhe elegancë të caktuar.
E përbërë nga linja me katror elegant, Linear përshtatet në mënyrë harmonike me çdo lloj mobilie.
Sillni gjithashtu një prekje stili edhe në shtëpinë tuaj!
Lavaman i fiksuar në mur me kllapa të furnizuar!

Pjesët e përfshira në përbërje:
- Lavaman qeramike e bardhe. Masat: L.130 cm x P. 51 cm
- Baza metalike + rrjetë bazë. Mbarimi i nikelit i lëmuar L.130 cm x h. Avantazh muri 76 + 13 cm x 51 cm
- 2 grupe çezme urash me zinxhir
- 2 sifona
- 2 kullon
- 2 pasqyra drejtimi drejtkëndëshe me kornizë metalike bronzi në përfundimin e lëmuar të nikelit. Matjet: 76.5 cm x 57.5 cm.
- Mbajtës pa furça dhëmbësh në këmbë
- Pjatani me sapun qeramike Countertop

Produkte të shikuara së fundmi