Made in Italy

Countertop me dizajn modern drejtkëndëshe Star lavaman 50x40cm i bërë nga qeramika

  • Made in Italy
  • Kod: STAR50
Lekë 65,410 Lekë 81,762 -20%
Masat 50 x 40 cm
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Lavaman banaku qeramik me dizajn modern Star Rectangular 50x40cm
Thelbësia maksimale. Ylli është një koleksion i karakterizuar nga një dizajn revolucionar që kombinon përmasa perfekte dhe forma të pastra. Një koleksion elegant me linja minimale dhe dizajn thelbësor. Lavamanët kanë trashësi të hollë dhe mund të vendosen sipër.
NB: Përfshihet kullimi qeramik me shkarkim falas, i përjashtuar nga rubineti.
Si opsion është e mundur të keni sifonin e rrumbullakët prej bronzi me një përfundim kromi.

Si prodhohen lavamanët e këtij koleksioni
Procesi i prodhimit të lavamanëve qeramikë zhvillohet në 5 faza:
1) Derdhja - përzierja e qeramikës derdhet në kallëp suvaje
2) Tharja dhe përfundimi - pjesa është e përfunduar dhe e rërë
3) Testimi - eliminohen defektet e fundit dhe kryhen teste funksionale
4) Xhami - aplikohet një shtresë homogjene boje e cila garanton higjienë dhe vazhdimësi estetike
5) Gatimi - produkti gatuhet në 1250 ° C

PRODHUES ITALIAN
Produktet në këtë koleksion janë bërë nga një markë e rëndësishme italiane në botën e arredimit të banjove. Është një kompani e re me një eksperiencë të rëndësishme në prodhimin e lavamanëvemobiljeve , e cila ndër vite e ka orientuar vëmendjen edhe në prodhimin e sanitareve disenjatore , si dhe një kompani lider në Itali për prodhimin e pajisjeve sanitare . për personat me aftësi të kufizuara . Projektimi dhe prodhimi i pajisjeve sanitare qeramike është misioni i saj, të cilin ajo e ndjek duke inovuar, eksperimentuar dhe propozuar zgjidhje të reja dhe një qasje origjinale në treg. Risi është vlera dhe qëllimi, jo vetëm në dizajnin e produkteve, por edhe në mënyrën e përballjes me tregun dhe zakonet e tij, shpesh të datuara dhe aq më shpesh të pranuara si të pashmangshme. Kompania dëshiron të riinterpretojë banjën dhe tregun e saj në një mënyrë të re, të ndryshme, duke ofruar lavamanë me tavan me dizajn , lavamanëvarur qeramike , vaskë dhe pajisje sanitare . Një luks që mund të lejojë pikërisht për shkak të një kompanie të re, fleksibël dhe dinamike. Ka hapësira të mëdha për të eksploruar, edhe për hapësirën më intime dhe personale nga të gjitha, banjën.

Ku : kompania prodhon gamën e saj të produkteve qeramike në staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Ajo e qeramikës është një profesion i lashtë, edhe për shkak të disponueshmërisë së lehtë të argjilës së pranishme në vend dhe që e ka bërë Civita Castellana, një tokë e përshkruar nga poetë dhe piktorë të të gjitha kohërave, një nga lagjet më të rëndësishme të prodhimit në Itali.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro