Made in Italy

Bankë e jashtme e grumbullueshme me krahë çeliku Prodhuar në Itali - Aberdeen

 • Made in Italy
 • Kod: ABERDEEN2
Lekë 52,392 Lekë 58,213 -10%
Material Çeliku
Koha e dërgimit 3/4 javë pune
Gjatësia (cm) 148
Thellësia (cm) 55
Lartësia (cm) 89

Stok i vendosur në natyrë me mbështetëse krahu prej çeliku të galvanizuar Prodhuar në Itali.

Stola e rehatshme e kopshtit e prodhuar tërësisht në Itali nga çeliku i galvanizuar . Përpunimi i veçantë dhe inovativ i materialit lejon që pjesa e mobiljeve të përshtatet me çdo hapësirë të jashtme, duke e bërë atë rezistente ndaj motit të keq dhe duke siguruar pastrim dhe mirëmbajtje të shpejtë dhe të lehtë.

Dizajni modern dhe i thjeshtë dhe ngjyrat e ndryshme në dispozicion e bëjnë stolin të gjithanshëm , të përshtatshëm për një stil arredimi të matur dhe elegant , por edhe për një stil më eklektik dhe origjinal . Një veçori tjetër që e bën stolin funksional është mundësia e grumbullimit, e cila zgjeron gamën e përdorimit edhe në hapësirat më të vogla të jashtme ku ka nevojë për të optimizuar hapësirën.

Përfundimet e disponueshme :
 • baltë;
 • e bardhë e stampuar;
 • bronzi;
 • e zezë;
 • qiell blu;
 • E gjelbër e sherebelës;
 • e verdhe;
 • e kuqe.
Mirëmbajtja : Mënyra më e mirë për të ruajtur produktin është ruajtja e tij në vende të mbyllura dhe të thata gjatë stinës së dimrit, për të parandaluar kondensimin për shkak të lagështirës nga dëmtimi i bojës. Në rast se produkti vendoset në një zonë bregdetare, si një masë paraprake të mëtejshme, rekomandojmë pastrimin e sipërfaqeve me detergjentë delikate çdo dy/tre muaj dhe më pas mbrojtjen e tyre me produkte me bazë vaji.

NB : stoli është i disponueshëm në një larmi të gjerë ngjyrash të ndryshme.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të kërkuar një ofertë duke përdorur formularin e duhur "Kërkoni informacion" .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro