Made in Italy

Baza e tryezës së ngrënies e lartë dhe baza e ngurtë e drurit e bërë në Itali - Presino

 • Made in Italy
 • Kod: PRESINO
Lekë 436,817 Lekë 546,021 -20%
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Material i sheshtë xhami tepër i qartë
Materiali bazë dru i fortë

Tavolinë ngrënieje me dizajn luksoz me xhama ekstra të pastër dhe bazë druri të ngurtë, të bëra në Itali.

Tabela moderne e projektimit Presino karakterizohet fuqimisht nga shkrirja e materialeve dhe stileve duke krijuar kështu një elegancë moderne dhe një shkathtësi unike të përsosur për të gjitha mjediset tuaja.
Punuar me dorë në Itali me materiale me cilësi të shkëlqyeshme.
Përbëhet nga një majë qelqi ekstra e pastër (15 mm e trashë) dhe këmbët e heqshme në dru të ngurtë .

Në dispozicion në madhësi dhe përfundime të ndryshme:
matjet
 • L 200 x P 100 x H 76 cm 10 vende;
 • L 220 x P 100 x H 76 cm 10 vende;
 • L 240 x P 100 x H 76 cm 12 vende;
 • L 260 x P 100 x H 76 cm 12 vende;
 • L 140 x P 140 x H 76 cm 4 vende;
 • L 160 x P 160 x H 76 cm 4/6 vende.
përfundon
 • majë xhami ekstra-e pastër, bazë në arra të ngurta kanalete;
 • maje xhami ekstra e pastër, bazë e bardhë e ngurtë prej druri;
 • xhami ekstra i pastër, baza druri e fortë e lisit natyral.

Ngarkesa e lejuar 120 Kg.

Duke qenë një produkt i punuar me dorë është e mundur të përshtatni fundin e këmbëve duke zgjedhur nga ngjyrat e shkallës RAL. Për më shumë informacion na kontaktoni përmes formularit të duhur "Kërkoni informacion".

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro