Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Beechwood që shtrin tryezën e ngrënies Tito, e bërë në Itali

Kod: TAVTITO
lek 63.664,65 lek 97.999,50 -35%

madein_italy

- +
Masat
130 (210) x80x76 cm
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Living
Beechwood që shtrin tryezën e ngrënies Tito, e bërë në Itali.
Tavolinë moderne me bazën e ngurtë të drurit të ahut dhe majën e melaminës. 2 gjethet shtesë mund të ruhen brenda majës së tryezës (40 cm secila).
Ngjyra të ndryshme në dispozicion.

Produkte të shikuara së fundmi