Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bëhet në Itali tryeza e ngrënies me bazën e gurit natyror Vicenza Erinni

Kod: ERINNI
lek 392.312,73

madein_italy

- +
Masat
200x90x76h
Koha e dërgimit
10/20 ditë pune
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Living
Made në Itali tryezë ngrënie me bazën e gurit natyror Erinni, majë kristali
Tavolina e ngrënies Erinni është bërë plotësisht në Itali. Baza e saj është prej guri natyror Vicenza dhe është gdhendur me dorë nga blloku origjinal i gurit. Pjesa e sipërme e tryezës është bërë nga kristali float (trashësi 15 mm) e shtruar në bazë.
Guri natyror Vicenza përbëhet kryesisht nga karbonati i kalciumit, me origjinë nga kolapsi i Reef Coral dhe vendbanimi në fund të detit të organizmave detarë, siç janë predha, krustace dhe algat.
Tabela Erinni vjen me një Certifikatë të Numëruar të Autenticitetit.

Ky artikull mund të personalizohet sipas kërkesës: na kërkoni një citat.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi