Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bëhet në tryezë ngrënie në Itali, guri natyror dhe kristali Vicenza, Anteros

Kod: ANTEROS
lek 357.626,55

madein_italy

- +
Masat
180x90x76h
Koha e dërgimit
10/20 ditë pune
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Living
Tavolina ngrënie e prodhuar në Itali e bërë nga guri natyror dhe kristali Anteros
Tavolina e ngrënies Anteros është bërë tërësisht në Itali. Baza e saj është prej guri natyror Vicenza dhe është gdhendur me dorë nga blloku origjinal i gurit. Tavolina e sipërme është bërë nga kristali float (trashësi 15 mm) e cila mbështetet nga një shirit metalik i lyer me furçë.
Guri natyror Vicenza përbëhet kryesisht nga karbonati i kalciumit, me origjinë nga kolapsi i Reef Coral dhe vendbanimi në fund të detit të organizmave detarë, siç janë predha, krustace dhe algat.
Tabela Anteros vjen me një Certifikatë të Numëruar të Autenticitetit.

Ky artikull mund të personalizohet sipas kërkesës: na kërkoni një citat.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi