Made in Italy

Bordea e veshur me venerë me këmbë metakrilate Prodhuar në Itali - Frank

  • Made in Italy
  • Kod: FRANK1
Lekë 481,779 Lekë 535,310 -10%
Material chipboard plepi dhe metakrilat
Koha e dërgimit 4 javë
Gjatësia (cm) 240
Thellësia (cm) 52
Lartësia (cm) 83

Bufe me rimeso me këmbë metakrilate Prodhuar në Itali.

Tabela anësore e rimesuar në dërrasë të ngurtë plepi artificial me dyer të llakuara prej balte dhe guaskë hiri i tymosur . Këmbëtmetakrilat H 15cm (H total 83cm).
Koleksioni i stilit modern përmban pjesë unike, të bëra me porosi.
Simbol i risive të atyre që e njohin zanatin e tyre dhe e zhvillojnë plotësisht me duar, mendje dhe zemër. Mobiljet janë konceptuar si një mjet për të arritur një hapësirë personale ideale.

Dimensionet:
- gjatesi 240cm (2 dyer dhe 2 sirtare qendrore)
- thellësia 52 cm
- lartësia 83 cm (këmba 15 cm)

NB E disponueshme në madhësi të ndryshme. E disponueshme në të gjitha përfundimet dhe dyngjyrëshe. E disponueshme edhe me bazë druri ose këmbë.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme përmes formularit " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro