Made in Italy

Çezmat e bidetit me 3 vrima në tunxh Prodhuar në Itali, stil i cilësisë së mirë - Ursula

 • Made in Italy
 • Kod: URSULA3
lek 35.718,83 lek 44.648,53 -20%
Material tunxh
Koha e dërgimit 4 javë pune

Çezma e cilësisë së mirë për bidet me 3 vrima me dërgesë të brendshme e prodhuar në Itali në tunxh, Ursula.

Ursula është një mikser bidete elegant me 3 vrima me kullim të brendshëm dhe dërgesë, prej bronzi.
Punuar me dorë në Itali me materiale të cilësisë së lartë.
Falë formave që të kujtojnë origjinën e lashtë, do të jetë perfekte për çdo stil banjoje, duke e bërë atë protagoniste.

E disponueshme në përfundime të shumta :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi;
 • nikel mat;
 • nikel i lëmuar i krehur;
 • i djegur;
 • ari;
 • ari rozë;
 • tunxh mat;
 • bakri i shurdhër.
NB: Furnizohet me koka të diskut qeramike dhe komplet fiksimi.

Çezmat e koleksionit Ursula mund të konsiderohen si skulptura të vërteta në miniaturë. Çdo pjesë përmban vëmendje ndaj detajeve dhe një kërkim të kujdesshëm për forma harmonike dhe të rrumbullakosura. Elemente përfaqësuese të elegancës dhe luksit të vërtetë të prodhuar në Itali , të dizajnuara për të përmirësuar banjën tuaj.

Ne mund t'ju ofrojmë të gjitha mobiljet e bashkërenduara të banjës të së njëjtës linjë , tualet, bidet, lavaman / tastierë, çezmat etj. Na kontaktoni për të krijuar banjën tuaj ekskluzive të prodhuar në Itali.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë