Made in Italy

Çezmat e cilësisë së mirë të bidetit me 3 vrima në tunxh të cilësisë së mirë Prodhuar në Itali - Ursula

 • Made in Italy
 • Kod: URSULA6
lek 62.824,84 lek 78.531,05 -20%
Material tunxh
Masat P 18 x H 14 cm
Koha e dërgimit 4 javë pune

Përzierëse bidete me 3 vrima me dizajn vintage prej bronzi, e prodhuar në Itali.

Ursula është një mikser bidete elegant dhe elegant me 3 vrima me kullim.
Punuar me dorë në Itali me materiale të cilësisë së lartë: tunxh.

E disponueshme në përfundime të shumta:
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi;
 • nikel mat;
 • nikel i lëmuar i krehur;
 • i djegur;
 • ari;
 • ari rozë;
 • tunxh mat;
 • bakri i shurdhër.
NB: Furnizohet me koka të diskut qeramike dhe komplet fiksimi.

Ne mund t'ju ofrojmë të gjitha mobiljet e bashkërenduara të banjës të së njëjtës linjë , tualet, bidet, lavaman / tastierë, çezmat etj. Na kontaktoni për të krijuar banjën tuaj ekskluzive të prodhuar në Itali.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë