Made in Italy

Çezmat Vintage Lavamanëve me Gojë të Lartë në Tunxh Prodhuar në Itali - Katerina

 • Made in Italy
 • Kod: KATERINA5
Lekë 73,005 Lekë 81,117 -10%
Material tunxh
Koha e dërgimit 4 javë pune

Çezma legeni prej bronzi me dizajn të cilësisë së mirë me grykë të lartë prodhim në Itali, Katerina.

Katerina është një mikser legeni i rafinuar me grykë të lartë, tre vrima dhe mbeturina.
Është prej bronzi. Materialet e zgjedhura janë të çmuara dhe të cilësisë së shkëlqyer. Prodhimi bëhet me dorë në Itali .
Falë dizajnit të tij të shkëlqyeshëm dhe elegant, do të jetë perfekt për t'u integruar në mënyrë perfekte në banjën tuaj.

E disponueshme në përfundime të shumta :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi;
 • nikel mat;
 • nikel i lëmuar i krehur;
 • i djegur;
 • ari;
 • ari rozë;
 • bronzi mat;
 • bakri mat.
NB: Furnizohet me vida të diskut qeramike, komplet fiksimi dhe kullues në të njëjtën ngjyrë si çezmat.

Çezmat e koleksionit Katerina përbëjnë shprehjen maksimale të elegancës dhe rafinimit . Çezmat me një shije të përjetshme vintage, perfekte për dekorimin e zonave luksoze të banjove . Të gjitha me garancinë e cilësisë dhe besueshmërisë teknike të produkteve të prodhuara në Itali .

Ne mund t'ju ofrojmë të gjitha mobiljet e bashkërenduara të banjës nga e njëjta linjë , tualet, bidet, lavaman / lavaman konsol, çezmat etj. Na kontaktoni për të krijuar banjën tuaj ekskluzive të prodhuar në Itali.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro