Made in Italy

Çift vazo dekorative xhami në lulëzim, prodhuar në Itali - Pedro

  • Made in Italy
  • Kod: PEDRO
lek 96.942,38 lek 121.177,97 -20%
Material Xhami
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 28/46
Thellësia (cm) 28/28
Lartësia (cm) 32/30

Çift vazo dekorative moderne të prodhuara në Itali në xham të fryrë.

Palë vazo origjinale dekorative të prodhuara në Itali në xham të tejdukshëm në lulëzim me një dizajn të çuditshëm. Origjinaliteti, kreativiteti dhe eleganca janë karakteristikat e veçanta të kësaj përbërjeje vazo moderne të cilat bashkohen për t'i dhënë jetë një zgjidhje mobilimi jashtëzakonisht të pazakontë dhe imagjinare . Pasioni dhe përvoja e mjeshtrave të xhamit të fryrë lejojnë të krijojnë një vepër të vërtetë arti dhe të rrisin edhe më shumë vlerën e saj është fakti se secila pjesë është unike dhe e papërsëritshme pasi shënohet nga ndryshime të vogla që e nënvizojnë atë. vlera. Rezultati do të jetë, pra, një plotësues modeli i aftë të fitojë çdo vëmendje falë personalitetit të tij ekskluziv dhe karakterit të tij origjinal.

Matjet :
  • diametri 28 x H 32 cm (vazo në formë dardhe);
  • L 46 x P 28 x H 30 cm (tenxhere me fasule ovale).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë