Console e zgjerueshme Ussana, dizajn modern

  • Kod: USSANA-CONSOL
lek 93.010,75 lek 116.263,43 -20%
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Console e zgjerueshme Ussana, dizajn modern.
Zgjatja e tryezës së tastierës, dizajni modern.
Ussana është bërë nga panele melamine Cleaf, në efektin e skuqjes përfundimtare ose pamjen e çimentos. Zgjatjet praktike mund të rezervohen në kornizën e tastierës.
Kjo tryezë e veçantë tastierë vjen me 3 gjethe shtesë dhe me një mbështetje qendrore, dhe mund të akomodojë deri në 10 të ftuar.
Ussana ndërthur elegancën me prakticitetin dhe do të duket e mirë në çdo brendshme.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë