Made in Italy

Console klasike banjo me lavaman dyfishtë, e bërë në Itali, Magda

  • Made in Italy
  • Kod: MAGDA
Lekë 296,919 Lekë 329,909 -10%
Material qeramike
Masat 120 x 51 x 118 cm
Koha e dërgimit 8/10 ditë pune
Me porosi Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Konsol banjo me dy legen në qeramikë klasike të bardhë, Magda
Lavaman i tavolinës me tavolinë me lavaman të dyfishtë i bërë tërësisht prej qeramike të bardhë.
E dalluar nga një dizajn klasik dhe një gjeometri e butë, është e aftë të rikrijojë një atmosferë të qetë në banjën tuaj.

NB: Për pastrim, ne rekomandojmë fuqimisht përdorimin e produkteve jo agresive, të cilat mund të ndryshojnë ose dëmtojnë përfundimet.
Çezmat, kullimi dhe sifoni nuk përfshihen në çmim.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro