Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne e projektimit e bërë në Itali, Gatteo

Kod: GATTEO
lek 403.609,81

madein_italy

- +
Material
Sipërfaqja e ngurtë® dhe qelqi
Masat
L 80 x P 34 x H 80 cm
Koha e dërgimit
4/5 javë
Viadurini Design
Console moderne e projektimit e bërë në Itali, Gatteo
Gatteo është një konzollë e mahnitshme me një dizajn elegant dhe praktik, perfekt për të furnizuar si dhomat tuaja shtëpiake ashtu edhe ato me kontratë.
E përbërë nga një strukturë Solid Surface e ndarë nga një raft xhami i cili ju lejon të shfrytëzoni plotësisht të gjithë hapësirën në dispozicion.

E disponueshme në fund me shkëlqim dhe me shkëlqim të lyer në ngjyrat: e bardhë, rërë e verdhë dhe e zezë.

NB: është e mundur që ta keni Gatteo edhe me ngjyra dhe madhësi të tjera të personalizueshme, na kërkoni më shumë informacion.

Solid Surface është një material i ri me të cilin është e mundur të realizohet çdo formë, të krijoni objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Shtë një material i përbërë, i marrë nga përpunimi i shkumës i mbuluar me rrëshirë të veçantë, që po revolucionarizon botën e projektimit. Një material që lindi nga vitet e studimit, eksperimentimit dhe testit teknik laboratorik.

MERITET :
- lehtësisht e larë;
- rezistencë e lartë ndaj uzurpimit;
- aspekt monolit;
- klasa e vetë-shuarjes1;
- gjithanshëm: është e mundur të realizohet çdo formë;
- drita: është një material i përbërë me një butësi unike, aq lehtë i transportueshëm
- rezistente;
- të ngurta: është aq i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa mund të realizojë sipërfaqe të fortësisë së ndryshueshme, deri në rezistencë ndaj plumbave;
- uniformitet: nuk paraqet asnjë lloj bashkimi të dukshëm

Të gjitha produktet e Viadurini Design vijnë me një numër serik (për shembull ADX-001) të gdhendur direkt në artikull për t'i dhënë më shumë rëndësi, vlerë, origjinalitet dhe unike në çdo pjesë të blerë.
Për më tepër me çdo produkt do të përputhet me një "certifikatë origjinaliteti" brenda së cilës do të shpjegohet dhe garantohet se artikujt tonë:
- janë bërë plotësisht në Itali me dorë;
- kanë kaluar testin e cilësisë;
- janë autentike dhe unike në botë;
- janë realizuar në sipërfaqen e ngurtë.

Do të specifikohet gjithashtu:
- nga kush është krijuar dhe krijuar artikulli;
- nga kush është prodhuar sendi;
- nga kush sendi është komercializuar;
- nga kush është çertifikuar dhe garantuar;
- emri i produktit;
- pronari i ligjshëm i produktit të blerë;
- numrin serial përkatës.

Për çdo artikull të blerë, ai do të përputhet edhe me një katalog të personalizuar, brenda të cilit do të shpjegohet dhe përshkruhet në 20 faqe veçoritë e artikullit referues me një vështrim për objektet e tjera me një dizajn unik. Meqenëse ato janë artikuj luksoz të realizuar në Solid Surface me dorë pas kërkesës nuk është e mundur të ushtrohet e drejta e tërheqjes brenda 14 ditëve.

Produkte të shikuara së fundmi