Console moderne me tabaka Walter, e veshur me susta në lëkurë kafe

  • Kod: WALTER
Lekë 104,899 Lekë 131,124 -20%
Material lëkurë
Masat L.54 x H.69 x D.43 cm
Ngjyrë bojë kafe
Koha e dërgimit 7 dite
Console moderne me tabaka Walter, e veshur me susta në lëkurë kafe
Console Walter paraqet një dizajn të pastër dhe minimalist, sigurisht i përsosur për kontekstet moderne, por në të njëjtën kohë elegant dhe elegant. Mund të pozicionohet në hyrje, në dhomën e ndenjes, në korridor ose në zonën e gjumit, për të siguruar një raft praktik. Mund të jetë një ide fituese, për sa i përket modelit, për të pozicionuar një pasqyrë sipër saj. Certainlyshtë sigurisht një këshillë e mirë, për më tepër, të përmirësoni sipërfaqen e raftit duke vendosur llambadarë ose objekte të tjera në përputhje me stilin e dhomës.

prodhues
Ky produkt është pjesë e një koleksioni të krijuar nga një hulumtim dhe stilist i kujdesshëm estetik, që synon ndërthurjen e hijeshisë së pa kohë, atmosferave të rafinuara dhe ekuilibrin e formave dhe ngjyrave. Propozimet variojnë nga mobiljet për dhomën e gjumit, zonën e ndenjes, tavolinat dhe konzollat deri në ndriçim. Stili është i pakuptueshëm: luksi , hijeshia , rehatia , lineariteti dhe një vëmendje e veçantë për veçantinë dhe ekskluzivitetin e projektit. Përpunimi bëhet duke përdorur materiale me cilësi të parë, të zgjedhura me kujdes dhe duke përdorur teknika të sakta të prerjes dhe përpunimit. Nga stili modernist minimalist tek ai klasik, kjo koleksion i aksesorëve mobilues lejon të plotësojë dëshirat dhe shijen e secilit klient, në lidhje me kontekstin në të cilin futen orenditë dhe aksesorët.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro