Made in Italy

Countertop lavaman në qeramikë të punuar me dorë në raku në Itali, Ramon

  • Made in Italy
  • Kod: RAMON2
Lekë 130,930 Lekë 145,478 -10%
Material balta raku
Masat L 40 x D 40 x Lartë 13 cm
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Mbytet e banjës me banesë countertop moderne në Itali, Ramon
Lavaman banjo countertop bërë dhe u kthye në Itali në raku qeramikë ari të errët.

Falë modelit të tij modern dhe egocentrik, do të jetë në gjendje të sigurojë banjën tuaj duke u bërë vetë protagonist.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro