Made in Italy

Countertop moderne dhe lavamani për vendosjen e mureve në Satri qeramike

  • Made in Italy
  • Kod: SATRI
lek 40.990,34 lek 51.237,93 -20%
Material qeramike
Masat L 61 x P 51 x H 27,9 cm
Koha e dërgimit 3 javë për të bardha me shkëlqim / 4-5 javë për ngjyrat e tjera
Seria Satri përfshin lavaman elegant me një dizajn të rreptë dhe thelbësor , të disponueshëm në versione të ndryshme countertop dhe insert mur për funksionalitetin maksimal. Të gjitha të dizajnuara dhe të planifikuara për të rikrijuar një zonë banjosh të projektuar me forma të pazakonta dhe dekorative që mbajnë praktikën thelbësore në të njëjtën kohë.

Prodhimi është bërë plotësisht në Itali , duke ndjekur një standard të rreptë cilësie me një hulumtim të kujdesshëm mbi materialin, siç është porcelani i qelqtë . Ky lloj i veçantë i qeramikës me xham të gatuar në 1200 ° posedon karakteristika që e bëjnë atë veçanërisht të indikuar për prodhimin e lavamanëve. Isshtë rezistent ndaj acidit, nxehtësisë, gungave dhe gërvishtjeve dhe nuk zbehet jashtë orarit. Alsoshtë gjithashtu higjenik dhe i lehtë për tu pastruar .
Lavamani vjen me vrimë të vetme qendrore.

Rregulloni lavamanin duke zgjedhur nga ngjyrat e ndryshme të propozuara .
Ngjyrat e disponueshme:
  • e bardhë mat;
  • shkëlqim të bardhë;
  • e zezë mat;
  • e zezë me shkëlqim;
  • gray;
  • Kastor;
  • toupe;
  • gri perla.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë